КОЛОР 77 - СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ - БОИ ЛАТЕКСИ МАЗИЛКИ ГИПСОКАРТОН -  - Строителни материали - производители и търговци на строителни материали - складове и магазини за строителни продукти и системи - Строителство и Недвижими имоти
Kolor-77.com

Колор 77 - бои и строителни материали

Колор 77 е фирма, създадена през 1994 год. в град Пловдив с дейност, насочена изключително към продажбата на висококачествени екологично чисти бои, лакове и декоративни мазилки за интериорен дизайн, както и вътрешни и външни топлоизолационни системи и строителни материали за изграждане и освежаване на дома, материали за строителство, ремонт и вътрешно-довършителни работи.

Колор 77 ООД предлага не само интериорни и екстериорни бои и материали за всякакъв вид строителни дейности, но и решения, като създава допълнителни предизвикателства за професионалисти и любители.

Предпочитаните бои, латекси, грундове, лакове и мазилки са гръцките еко продукти марка Vechro, лидер в продажбата на екологични продукти в Гърция, която е и сред трите най-добри компании в Европа и с най-много сертифицирани екологични продукти. Колор 77 разполага и с богат асортимент от декоративни мазилки: Rivedil - Stucco Veneziano, Sahara, Sinfonia, както и декоративните бои и покрития за външна и вътрешна употреба Valpaint и Giorgio Graesan.

Магазин за строителни материали Колор 77 предлага цветово тониране с набор от над 30 000 цвята, отличаващо се със своята уникална система, предлагаща хиляди екологични нюанса за вътрешно и външно приложение върху всякакви повърхности.

Във фирмените магазини ще получите коректно отношение и полезна информация относно Вашите въпроси и потребности. Целта е - задоволяване нуждите на всеки клиент и непрекъснато усъвършенстване и обогатяване на предлаганите строителни материали.

В Колор 77 ще получите професионална консултация, което ще улесни Вашия избор за цветове и ефекти, към интериорния дизайн, строителството и строително-ремонтните дейности, т.е. за цялостното оформление и изпълнение на Вашия дом, офиси, хотели, ресторанти, административни и здравни заведения, детски градини, училища и др. Постоянните клиенти ползват преференциални цени и множество отстъпки.

Всички продукти са сертифицирани съгласно международните и европейски стандарти за качество и екологичност.


СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ - БОИ, ЛАТЕКСИ, МАЗИЛКИ, ГИПСОКАРТОН
Строителство и Недвижими имоти - Строителни материали - производители и търговци на строителни материали - складове и магазини за строителни продукти и системи