Изберете език      Choose language      Sprache wählen      Выберите язык
 

КОВАНО ЖЕЛЯЗО - ХЕФЕСТ


Custom Search Control
Мрежата
 
 
 
Име на фирма, търговска марка и/или обект
Информация за фирма КОВАНО ЖЕЛЯЗО - ХЕФЕСТ
Кратко описание на дейността
Хефест е фабрика за изработка на изделия от ковано желязо, включително градински мебели и аксесоари. Хефест Пловдив е утвърден производител на изделия и елементи от ковано желязо - парапети, решетки, огради, портали, шатри, маси, пейки и др.
Представяне на фирмата

Ковано желязо Хефест - Фабрика за ковано желязо

  Хефест е фабрика за ковано желязо, създадена в края на 2005 г. като дъщерна фирма на Хъс ООД. За кратко време твърдо зае едно от челните места като производител и вносител на елементи от ковано желязо, предназначени за вграждане при изработката на огради, врати, портали, парапети за стълбища и тераси - външни и вътрешни парапети от ковано желязо, градински мебели, интериорно и екстериорно обзавеждане, ефектни легла, маси, столове, пейки, шатри, навеси, беседки, саксии, цветарници и много други изделия от ковано желязо и кован метал.

  В каталога с изделия и елементи от ковано желязо на Хефест можете да избирате от мострите на стотици елементи и орнаменти, да ги комбинирате помежду им, да ги допълвате и заменяте при поръчка за изработка на различни видове огради, парапети, решетки, градинска мебел и аксесоари и други интериорни и екстериорни изделия от ковано желязо.

  Не се колебайте да се свържете с нас - ние ще Ви консултираме, за да е правилен избора! Обхватът на дейността ни е в цяла България!

  Капацитетния ресурс от машини и съоръжения за производство и обработка на ковано желязо, както и кадровия потенциал, позволяват на Хефест да задоволи и най-смелите решения на крупни инвеститори, що се отнася до изработка и монтаж на изделията от ковано желязо.

  Хефест Пловдив ООД разполага с машини за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и за топла и студена обработка на метала.

  Основната дейност на фирмата са серийните производства на решетки, парапети, огради и врати от ковано желязо, с осигурен монтаж.

Врата ковано желязо
Ограда ковано желязо
Парапети за тераси - балконски парапети
 

  За интериорно и екстериорно обзавеждане на Вашите хотели, къщи, вили, паркове и градини, Хефест предлага изработка, доставка и монтаж на уникални мебели, шатри, пейки и аксесоари от ковано желязо, изработени по проекти на Хефест или Ваши предложения.

  Хефест е водещ производител и вносител на елементи от ковано желязо в България. Развива гъста дистрибуторска мрежа в страната като има представителства във всички региони на страната, но продължава да приема нови реални предложения за съвместно сътрудничество от колеги и потенциални клиенти, за да улесни Клиентите.

  В лицето на Хефест Пловдив Вие ще намерите опитен и компетентен партньор!

  Заедно с професионализма на персонала - Вашите мечти ще се превърнат в реалност!
 

шатра ковано желязо
Маса ковано желязо
Стол ковано желязо
 

  Хефест разполага с дистрибутори в София, на Околовръстен път, Стара Загора, Ловеч, Хасково, Смолян, Кърджали, Велинград и др. При всички тях, както и във фабриката за ковано желязо в Пловдив, можете да поръчате и елементи от ковано желязо, кован метал, мебели от ковано желязо, парапети, огради и други изделия от ковано желязо на перфектни цени.


Ако Ви трябва нещо от ковано желязо -

Хефест ще Ви го изработи качествено и достави в срок!

 


Виж още сайтове за ковано желязо на Хефест
www.hefest-plovdiv.com , www.kovano-jelyazo.eu и www.kovano-jeliazo.eu

Координати на обект / офис

населено място: Пловдив
област: Пловдив
ул./бул.: Пазарджишко шосе
(хангарите на 4-ти км - базата на Хъс ООД) Виж карта

телефон: 032 23 30 90
факс: 032 23 30 91
мобилен телефон: 0896 73 69 21

e-mail:

URL: www.hefest.bg

инфо от 28.03.2012г.
 
 
  Наши партньори  
 
Търси по дума / фраза
Избери област / град      
   
Търси по име / адрес
       
Разширено търсене
Глобално търсене
 
   
 
в BG
в мрежата
 

English | Руский | Deutsch | Български

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com
X
Запитване към КОВАНО ЖЕЛЯЗО - ХЕФЕСТ
Информация за обратна връзка
  
Запитване

Моля въведете 4-цифрения код:
Затвори
Неточност към информацията за фирма КОВАНО ЖЕЛЯЗО - ХЕФЕСТ
Информация за обратна връзка
  
Докладвай за неточност

Моля въведете 4-цифрения код: