www.parapeti.colourmetal.com 
 
   
   
   
 
 
 
КОЛОР МЕТАЛ Т ООД
ПАРАПЕТИ ОТ НЕРЪЖДАЕМИ МЕТАЛИ, ПРОФИЛИ И АКСЕСОАРИ ЗА ПАРАПЕТИ


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Стълби, Стълбища, Парапети, Перила
 

ЗА НАС

Парапети - от Колор Метал

Колор Метал Т ООД е основано през 2004 г. със седалище гр. Пловдив. Специализира се в търговията с цветни метали, алуминиеви профили и аксесоари за парапети. Фирмата извършва производство и монтаж на парапети за стълбища и тераси, както и ограждащи конструкции за заведения, хотели и т.н.


• Парапети неръждаеми
• Профили и аксесоари за парапети
• Алуминиеви парапетни системи
• Изделия от цветни метали - месинг, мед и алуминиеви сплави
• Неръждаеми изделия от AISI 304 материал

Колор Метал разполага със собствена складова база, намираща се в град Пловдив, бул. Пещерско шосе 156 А, бивша база Юпитер 05 (преди кръстовището за кв. Прослав).

В складовата база се поддържа богат асортимент от предлаганите изделия от цветни метали. Материалите са производство както на български, така и на чуждестранни фирми, като Колор Метал е директен вносител на повечето от тях.

Всички материали притежават сертификати от заводите производители!


Колор Метал изработва и монтира алуминиеви парапетни системи

Директен вносител е на алуминиеви конструкции за изработката на парапети, алуминиеви аксесоари и профили в богата цветова гама.

Колор Метал е фирма производител на парапети, доказала професионализма и качеството в областта на производството на парапети и ограждащи конструкции, в реализирането на дизайнерски продукти за домове, вили, хотели, ваканционни селища, заведения и други.

Големият производствен капацитет гарантира бързото и акуратно извършване на поръчките, независимо от обема.

Използването на висококачествени материали и най-съвременни технологии на производство е ГАРАНТИРАНО!

Тъй като знаем колко важно е да се инвестира разумно, наше задължение е да Ви препоръчаме точно това, от което имате нужда и да Ви предложим най-добрия продукт в съотношение цена - качество - необходимост.


Информация за Парапетните системи на Колор Метал

КОЛОР МЕТАЛ е производител на парапети и ограждащи конструкции от неръждаеми стомани, месинг и алуминий. Фирмата проектира, произвежда, изработва и монтира разнообразни метални детайли. Системите и продуктите на Colour Metal притежават редица преимущества.

Предлагаме на Вашето внимание
Универсална система на монтажни съединения

Системите от детайли тип Парапет представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли. Чрез тяхното комбинирането е възможно създаването на широка гама конфигурации и проекти на парапети и ограждащи конструкции. Това прави продуктите на Колор Метал лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини поради въведената система за серийно производство.

• Липса на заварки и видими заваръчни шевове

Сглобяването на конструкциите не изисква заварки - всичките метални детайли се сглобяват по между си с помощта на специални пружинни щифтове и сглобки, а основните крепежни елементи се сглобяват с помощта на видии и винтове като само в отделни случаи е предвидено лепене. Не се налага допълнителна обработка по време на монтажа и след него. Стриктната система на производство и контрол гарантират точност на обработените детайли и тръби, както и здравина и естетика на всички продукти.

• Възможност за бъдещи промени

Готовата конструкция или изделие подлежи на промяна като разширяване, преместване, промяна на конфигурацията и добавяне на нови декоративни елементи по всяко време след монтажа. Шарнирните съединения позволяват сглобка на елементи под произволен ъгъл.

• Здравина и защита от корозия на предлаганите продукти и готови конструкции

При производството на всички елементи се използват изключително висококачествени материали. Неръждаеми метали са се тестват сред химически активни среди и агресивни условия. Основен метал за производство на парапет е неръждаема стомана. Разрешен е за приложение както в градове и по крайбрежия, така и на кораби и химически производства. Неръждаемата стомана позволява изработка освен на парапети и на козирки, огради, покриви, перголи, готови тераси. Суровината е с перфектни характеристики и позволява неограничена гаранция и якост на готовите продукти. Много голям брой държави имат заложен стандарт за парапети, козирки и други конструкции които са изключително и само от неръждаема стомана.


Колор Метал изгради, чрез качеството на своите продукти от неръждаема стомана, имиджа на компанията в страни като Англия, Франция и Русия.


Най - евтиният и неустойчив материал е алуминия. От него фирмата произвежда детайли за сглобяем парапет, които обаче не могат да бъдат нито сертифицирани, нито гарантирани при тяхната експлоатация. Алуминиевият парапет не може да бъде приложим в активна среда. Например в големите градове, по морските крайбрежия. Също така, използването на стоманени или поцинковани елементи при неговата сглобка е недопустимо поради факта, че черната стомана (независимо как е обработена тя) встъпва в химична реакция с алуминия и води до неговото разрушаване. Този процес стартира от момента на монтажа на такъв парапет и не може да бъде спрян.


• Колор Метал предлага изпълнения на изделия по поръчка

Практиката за започване на работа по нестандартна поръчка е следната:
- Получаване на описание с основните размери и предназначение на детайла и количество.
- Изготвяне в рамките на няколко работни дни на конкретен отговор с цена, срок на изпълнение и възможност за подобрения.
- Потвърждаване на заявката и заплащането на 50% от стойността й авансово.
- Изработка и доставка на заявката в указаният срок на място, посочено от клиента. Транспортните разходи извън страната се заплащат от Клиента, а доставката се поема от компания, посочена от него.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com